Izdvajamo:

tacka    Edukacija
linija
tacka    Važna dokumenta
linija
tacka    Unapređenje kvaliteta
linija
tacka    Javne nabavke
linija
tacka    Zdravstveni kalendar
linija
tacka    Finansijski izveštaj
linija
tacka    Publikacije
linija
tacka    Upravljanje med. otpadom
linija
tacka    Telefonski imenik
linija

mzs

rfzo

eu

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansira Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Lekarska komora Srbije
Komora medicinskih sestara i teh.
Zdravstveni savet Srbije
Opština Pirot
IZJZS "Dr M. Jovanović Batut"
ZZJZ Pirot
 
 

    Mejling lista
    Najnovije informacije i     obaveštenja na Vašoj
    e-mail   adresi
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavljeno 16.12.2016

Dr Goran Petrović: Nastojimo da pratimo vidan napredak Grada. U narednoj godini očekujemo brži razvoj!

Juče smo u kabinetu direktora Gradske bolnice dr Gorana Petrovića, razgovarali o rezultatima u  godini koja polako odlazi i planovima za narednu 2017. Opšta bolnica Pirot je u ovoj godini postigla veoma dobre rezultate u organizaciji posla, poštujući preporuke nadležnog Ministarstva, obezbedila je brojne aparate, posebno iz projekata s Ministarstvom zdravlja, ali i uz finansijsku podršku Grada Pirota, Tigar tajersa i  Češke razvojne agencije  i još nekih stranih donatora.

Goran Petrović  je govorio i o saradnji sa gradskom upravom. Paralelno s gradom koji se razvija, Opšta bolnica je, takodje, u proteklom periodu ostvarila sve bolje i bolje rezultate na planu zdravstvene zaštite pacijenata.

I na kraju razgovor, ono što obično pitamo, kako bi, kroz viziju dr Gorana Petrovića, lekara specijaliste urologa i direktora Bolnice, trebalo da se dalje razvija pirotska Opšta Bolnica. Dr Petrović je optimista i veruje da će biti još uspešnija!

.......................................................................................................................................................................

Objavljeno 14.12.2016

Dr Goran Petrović: U složenom vremenu i uz prateće, često, nepotrebne probleme, uspeli smo da obezbedimo kvalitetnu zdravstvenu zaštitu i da našu ustanovu svrstamo medju bolnice za primer u Srbiji!!

Poslednjih godina Opšta bolnica u Pirotu ostvarila je veoma dobre rezultate i zavredila izuzetnu pažnju Ministarstva zdravlja, ali i svih velikih zdravstvenih centara u Srbiji.

Zbog toga, na samom početku, želimo da o tome govorimo, s obzirom da znamo da se prolazilo kroz probleme. Pokušaje smene, prigovora i nezadovoljstva pojedinih lekara itd, itd. Ono što pacijente intresuje, to je dobra organizacija posla i kvalitetno lečenje i nega.To nama treba!

Kako rekosmo, pacijente, ovaj narod, interesuje kako osoblje Bolnice radi, ali i kakve se mere preduzimaju na obezbedjivanju savremene opreme, koja će omogućiti kvalitetno lečenje. Dr Goran Petrović je zadovoljan do sada ostvarenim.

Podsetili smo na nastojanja Opšte bolnice da obezbedi dolazak poznatih specijalista i organizuje svojevrsnu Školu operativne urologije.

Objavljujemo i deo razgovora o eventualnom zapošljavanju novih kadrova. Opšta Bolnica Pirot nema višak zaposlenih, ali su potrebni specijalisti.

Izvor: Plus online

Za pacijente:
tacka    Informator za pacijente
linija
   Kućni red
linija
   Saveti lekara
linija
   Zaštitnik pacijentovih prava
linija
   Liste čekanja
linija
o
Call centar
dzpirot
sld
SOU
vodici
palijativa
Svet Medicine Na Dlanu

 

Broj poseta:
Free Web Counter

O nama   I    Vesti   I   Mapa sajta   I   Kontakt   

© Opšta bolnica Pirot 2018    I   Odsek za informacione tehnologije