Izdvajamo:

tacka    Edukacija
linija
tacka    Važna dokumenta
linija
tacka    Unapređenje kvaliteta
linija
tacka    Javne nabavke
linija
tacka    Zdravstveni kalendar
linija
tacka    Finansijski izveštaj
linija
tacka    Publikacije
linija
tacka    Upravljanje med. otpadom
linija
tacka    Telefonski imenik
linija

mzs

rfzo
 
Lekarska komora Srbije
Komora medicinskih sestara i teh.
Zdravstveni savet Srbije
Opština Pirot
IZJZS "Dr M. Jovanović Batut"
ZZJZ Pirot
 
 

    Mejling lista
    Najnovije informacije i     obaveštenja na Vašoj
    e-mail   adresi
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vesti

Objavljeno 25.09.2015

U Tigar Tyres-u potpisani ugovori za 2015. u okviru projekta Growing together

U okviru projekta Growing together, koji podrazumeva podršku Tigar Tyres-a lokalnoj zajednici, u kompaniji  Tigar Tyres je organizovano svečano potpisivanje ugovora sa direktorima osnovnih i srednjih škola u Pirotu i Babušnici,  predstavnicima zdravstvenih ustanova i drugih lokalnih institucija.

Ova akcija je nastavak pružanja podrške razvoju obrazovanja, zdravstva i bezbednosti u gradu.

Tigar Tyres je  u ovoj godini za zdravstvo, u okviru projekta, obezbedio , ambulantno vozilo sa  kompletnom opremom za potrebe Doma zdravlja u Pirotu, medicinsku opremu za KC Niš, a u toku je i nabavka aparata za potrebe  laparoskopske hirurgije u Opštoj bolnici Pirot.

........................................................................................................................................................................

Objavljeno 22.07.2015.

Operacije katarakte od septembra

Organizacija rada u Opštoj bolnici u Pirotu je na visokom nivou bez obzira na vreme godišnjih odmora. Broj zdravstvenih radnika je dovoljan da pruži maksimalnu zdravstvenu uslugu pacijentima,kaže direktor Bolnice, Goran Petrović. U ovom trenutku vremenske prilike stvaraju dodatni problem s obzirom da centralna bolnička klima ne radi punim kapacitetom tako da je u bolničkim sobama prilično toplo. Direktor Petrović kaže da se radi na rešavanju ovog problema ali da u ovom trenutku Bolnica nema dovoljno para za servisiranje rashladnog sistema. Za investiciono održavanje bolnice potrebno je oko 45 miliona dinara što u ovom trenutku nije moguće obezbediti. Za nabavku skenera koji svakodnevno radi pirotska bolnica dobavljaču duguje 2 miliona dinara, a za kupovinu najsavremenije opreme za operaciju katarakte obezbedjena su sredstva u iznosu od 4 miliona dinara. Sredstva je obezbedilo resorno ministarstvo a oprema će biti u funkciji početkom septembra.

 

Objavljeno 30.06.2015.

Rotary klub Pirot donirao opremu za Dečije odeljenje Opšte bolnice Pirot

Pirotski Rotary klub nastavlja da ostvariju svoju misiju, da pomaže onda i tamo gde je u datom trenutku najpotrebnije. Novčana sredstva  , ovoga puta, prikupljenja su organizacijom veoma korisne Manifestacije koja je održana na Keju. žU amfiteatru Opšte bolnice Pirot predstavljena je danas nova oprema za Dečije odeljenje koju je bolnici donirao Rotary klub Pirot, vrednost opreme je 250 hiljada dinara, a sredstva su prikupljena kroz akciju “Maraton za bebe”.

 

........................................................................................................................................................................

Objavljeno 12.06.2015.

Edukovati i kadar i pacijente

U amfiteatru Opšte bolnice u Pirotu danas je održano stručno savetovanje o skriningu karcinoma debelog creva. Skup je okupio eminentne stručnjake iz ove oblasti. Dr Goran Petrović, direktor pirotske bolnice je, pozdravljajući goste iz Beograda i Zrenjanina, rekao da je ovaj skup samo nastavak politike edukacije kadrova i razmene iskustava sa stručnjacima iz drugih zdravstvenih centara što se do sada u praksi pokazalo veoma dobro. Pored načelnika Službe interne medicine Opšte bolnice u Pirotu, dr Zorana Jovanovića, o značaju pravovremenog otkrivanja bolesti debelog creva govorili su dr Goran Nikolić, iz KBC „Bežanijska kosa“ i dr Nikola Kovačević, iz Opšte bolnice u Zrenjaninu.


Za pacijente:
tacka    Informator za pacijente
linija
   Kućni red
linija
   Saveti lekara
linija
   Zaštitnik pacijentovih prava
linija
   Liste čekanja
linija
o
dzpirot
sld
vodici
Svet Medicine Na Dlanu

 


O nama   I    Vesti   I   Mapa sajta   I   Kontakt   

© Opšta bolnica Pirot 2018