Izdvajamo:

tacka    Edukacija
linija
tacka    Važna dokumenta
linija
tacka    Unapređenje kvaliteta
linija
tacka    Javne nabavke
linija
tacka    Zdravstveni kalendar
linija
tacka    Finansijski izveštaj
linija
tacka    Publikacije
linija
tacka    Upravljanje med. otpadom
linija
tacka    Telefonski imenik
linija

mzs

rfzo
 
Lekarska komora Srbije
Komora medicinskih sestara i teh.
Zdravstveni savet Srbije
Opština Pirot
IZJZS "Dr M. Jovanović Batut"
ZZJZ Pirot
 
 

    Mejling lista
    Najnovije informacije i     obaveštenja na Vašoj
    e-mail   adresi
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vesti

Objavljeno 30.09.2015 | objavio Plusonline

Gradska bolnica napreduje, trud je ogroman, kada je teško nismo sami!!!

Ne slutimo,  kada nas u bilo kojoj situaciji, put iz bilo kakvih razloga dovede do Gradske bolnice, kažem ne slutimo, ,,šta se valja iza brega,, ! Koliko je to detalja potrebno da , najpre sa tehničke strane, jedan tako veliki objekat funkcioniše? Radi se o zdravlju ljudi i radi se o osoblju koje bi, u normalnim uslovima, trebalo da funkcioniše za naše dobro!  Jutros , čekajući na razgovor sa direktorom Dr Goranom Petrovićem, ,,imali smo tu sreću,, da  su teme kolegijuma bile upravo tehničke prirode. Ako je suditi po njegovom izrazu lica, baš se nakupilo. Tako smo i počeli razgovor.

Dakle, za sve je potreban novac, ali i mnogo efikasnija  zakonska regulativa kako bi se brže završavali poslovi. Ta zakonska regulativa, upravo u ovom vremenu direktno utiče na broj zaposlenih. Sa jedne strane odredjeni broj zdravstvenih radnika će do sredine oktobra morati da ode s posla, a na drugoj strani , zabrana o zapošljavanju  na snazi  je još uvek . Kako rešiti probleme, a funkcionisati  za dobro pacijenata?

Pirotska Gradska bolnica po rejtingu kotira se visoko u srpskom zdravstvu. Dr Goran Petrović kaže da  su  odobrene neke specijalizacije , ali ipak, nedosataje odredjen broj lekara specijlista.

Još  jedan detalj doprinosi da se naša Bolnica kotira sve bolje . Oprema je savremena, stižu novi aparati, aparat za kataraktu je spreman, doći će i spcijalista za početak, skener radi nesmetano, ali se još uvek duguje nisu svi uplatili , liste čekanja skoro da više ne postoje:

I konačno, pre neki dan, Tigar tajers je ponovo donirao opremu Bolnici. Saradnja sa Piroćancima ove svetske fabrike  sve je značajnija. Dr Goran Petrović kaže da je to ,,veliki brat,, koji pomaže. I ne samo oni, podrška je stalna.  Gradska bolnica zaista postaje za primer!

Ovako je ovog jutra bilo u Gradskoj bolnici. Svakodnevnih problema ima, kako i ne bi. Velika kuća!  Ono što hrabri , rešavaju se ! Sa  druge strane,,  svakim danom ,,zdravstveno stanje,, je sve stabilnije!!! Šta više , napreduje na zadovoljstvo pacijenata i zaposlenih!!!

objavio Plusonline

Za pacijente:
tacka    Informator za pacijente
linija
   Kućni red
linija
   Saveti lekara
linija
   Zaštitnik pacijentovih prava
linija
   Liste čekanja
linija
o
dzpirot
sld
vodici
Svet Medicine Na Dlanu

 


O nama   I    Vesti   I   Mapa sajta   I   Kontakt   

© Opšta bolnica Pirot 2018